carrer vallès 16-18

FAMTOR SL  està treballant en el projecte per a construir sobre una parcel·la de 1.200 metres quadrats un edifici plurifamiliar modern, amb habitatges pensats per a families, que comptarà amb les més avançades tecnologies domòtiques i una gran eficiència energètica.

En planta soterrani s'oferiran 34 places d'aparcament de cotxes i 34 per bicicletes.

En planta baixa tots els habitatges donen a la zona posterior ajardinada amb la piscina comunitària.

A la planta 1  els habitatges tindran  de 3 i 4 habitacions amb una generosa terrassa cada un.

A la planta 2 hi haurà els duplex invertits amb la planta sotacoberta, per tal de poder gaudir desde els menjadors de les terrasses.

previsió inici obres

1er Trimestre  /   2020

Ens trobareu a:

CONTACT US:

Tel: +34 938 498 439

Email: info@famtor.com

Galileu Galilei, 7, 4

 08403. GRANOLLERS

© 2017 XTV profile developments.

  • Instagram
  • Facebook icono social

Dades del responsable del tractament de dades:

 

Identitat: FAMTOR SL - NIF: B58607011 

Adreça postal: Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona)

Telèfon: 649 895 623 - Correu electrònic: info@famtor.com

A FAMTOR SL tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en FAMTOR SL estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant FAMTOR SL, Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona) oa l'adreça de correu electrònic lidia@famtor.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.