FAMTOR SL

 

MEMBRES

PARTNER

Lidia torres

Administradora

Responsable departament financer i comptable

PARTNER

xavier torres

Advocat

Responsable departament legal i comercial

PARTNER

marcel torres

Arquitecte 

Responsable departament projectes i obres

FAMTOR  S.L. és una empresa dedicada a la promoció inmobiliaria  fundada en la dècada dels 70, de la ma dels seus fundadors Marcel Torres i Josefina Vilella. Al llarg de tots aquests anys ha construït 490 habitatges i 25.000 m2 de naus industrials.

Actualment  la gestionem la segona generació, tenim la seu social a l’Edifici Galilei de Granollers, i ens dediquem a la administració  i promoció d'immobles en el seu conjunt, dissenyem els nostres propis projectes, controlem les obres dia a dia, treballem amb els millors industrials i oferim un tracte molt personal a tots els nostres clients, tant compradors com arrendataris.

PROJECTES

Promocions realitzades desde 1970

Ens trobareu a:

CONTACT US:

Tel: +34 938 498 439

Email: info@famtor.com

Galileu Galilei, 7, 4

 08403. GRANOLLERS

© 2017 XTV profile developments.

  • Instagram
  • Facebook icono social

Dades del responsable del tractament de dades:

 

Identitat: FAMTOR SL - NIF: B58607011 

Adreça postal: Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona)

Telèfon: 649 895 623 - Correu electrònic: info@famtor.com

A FAMTOR SL tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en FAMTOR SL estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant FAMTOR SL, Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona) oa l'adreça de correu electrònic lidia@famtor.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.

IMG_6755