Lliçà d'Amunt

CENTRE-CAN FRANCÍ

FAMTOR disposa de 13.300 metres quadrats de sòl al CENTRE de Lliça d'Amunt. En la actualitat s'està tramitant la modificació puntual del POUM en l'àmbit centre PAU 19 Centre-Can Francí. Segons consta en la aprovació inicial del POUM a FAMTOR li correspon sòl per a la construcció de 86 habitatges i superficie comercial de 1.500 metres quadrats.

Aquesta reserva de sòl està prevista desenvolupar-se a partir de l'any 2025

Granollers

pavellò olímpic

Just a la entrada de Granollers Sud, davant del pavelló olímpic, al costat del Centre Atenció Primària Sant Miquel, i a 300 metres de l'estació de trens, Granollers-Centre.

S'aixecarà un edifici de 10 habitatges en la zona més ben comunicada de Granollers.

Aquesta promoció es preveu construir a mitjants de 2022.

Ens trobareu a:

CONTACT US:

Tel: +34 938 498 439

Email: info@famtor.com

Galileu Galilei, 7, 4

 08403. GRANOLLERS

© 2017 XTV profile developments.

  • Instagram
  • Facebook icono social

Dades del responsable del tractament de dades:

 

Identitat: FAMTOR SL - NIF: B58607011 

Adreça postal: Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona)

Telèfon: 649 895 623 - Correu electrònic: info@famtor.com

A FAMTOR SL tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en FAMTOR SL estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant FAMTOR SL, Galileu Galilei 7,4 08403 Granollers (Barcelona) oa l'adreça de correu electrònic lidia@famtor.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.

Lliça_render_1